Opti Sphere 48

GL Opti Sphere 48

Nøyaktig måling av fluks for enkelt LED

GL Opti Sphere 48 er en integrerende kule som tilbehør til spektroradiometere i GL Spectis serien.

Med denne integrerende kulen kan små enkelt-LEDs, små LED-brikker og andre små lyskilder enkelt måles mht lysytelse, korrelert fargetemperatur, spektral sammensetning, fargekoordinater et.c. med stor nøyaktighet.

Dette brukervennlige tilbehøret er et ideelt verktøy som kan benyttes i hverdagen for rådgivere og utviklere. Det er også et nyttig verktøy for innkjøpere for kontroll av mottatte komponenter eller når som helst når man har behov for rask og nøyaktig LED-målinger.

Sist, men ikke minst – dette er et utmerket verktøy for bruk til testing i produksjonen.

GLOPTIC_LOGO_BLACK_Cut

Tilbehør

GL Spectis 1.0
GL Spectis 1.0 Touch
GL Spectis 1.0 T + F

Informasjon

GL Opti Sphere 48 monteres direkte på spektroradiometere i GL Spectis serien og gir umiddelbart brukeren nøyaktige fotometriske og radiometriske data. RFID-koden blir automatisk oppdaget av spektrometeret, og utvider mulighetene som ligger i spektroradiometeret til også å måle lys- og strålingsfluks.

Laboratorieytelse i hånden
Ved å bruke GL Opti Sphere 48 kan du få resultater som er sporbare etter laboratoriestandarder, slik at du kan ta bedre beslutninger angående LED-kvaliteten og dermed kunne foreta bedre valg mht. produktene som skal benyttes i utviklingen av nye produkter. I forbindelse med produksjon kan man enkelt kontrollere binning (farge- og fluksgrupper) i løpet av varemottak eller underveis i produksjonen. Man trenger ikke lenger å få laboratoriet til å måle ved varemottak eller kontrollere ferdig produserte produkter.

Tillit og fleksibilitet
Hvis man arbeider med forskjellige leverandører eller om man kjøper forskjellige lysdioder, kan man enkelt kontrollere komponentenes lysutbytte og fargeegenskaper i løpet av sekunder. Sammen med den kraftige GL Spectrosoft programvaren, kan man ta det enda et skritt lenger og utføre omfattende analyse gjennom hele utviklingsstadiet eller underveis i produksjonen.

Hvordan bruke GL Opti Sphere 48
Mens man arbeidet med neste generasjons LED-baserte armaturer for mer enn 10 år siden, sa GL Optics utviklingssjef til sitt team “Vi må lage et verktøy som skal være enkelt å bruke og umiddelbart vise nøyaktige data for en enkelt LED. Utviklere må vite hva lysutbyttet og kvaliteten er før man installerer lysdioder i prototypearmaturen». «

Siden den gang har dette verktøyet blitt et viktig tilbehør for utviklere involvert i LED-belysning. De arbeider stadig med å optimalisere lysytelsenfor moduler, drivere og optikk etc. I stedet for å velge riktige LED for utviklingsprosjekter kun basert på prøver og datablad, kan GL Opti Sphere 48 til å bekrefte ytelse, sjekke om mottatte prøver stemmer overens med datablader og bekrefte binning.
Når nye LED-moduler er klare, kan man kontrollere lysytelse og fargeegenskaper for hver LED enkelt ved å plassere GL Opti Sphere 48 på toppen av hver LED. Det samme fungerer på samme for LED-strips.
Bruk GL Opti Sphere 48 i kombinasjon med spektroradiometerene i GL Spectis serien og se hvordan arbeidet kan forenkles ved å kontrollere lystekniske parametere mot pass/fail funksjoner i programvaren GL Spectrosoft.

Spesifikasjoner

Indre diameter: 48 mm

Diameter på lysåpning: 9 mm

Spektralområde (overflatetype): 340 nm – 1050 nm (avhengig av spektrometer)

Innvendig overflate og overflatemateriale: Aluminium / Bariumsulfat (BaSO4)

Ytre mål: 52 mm x 88 mm x 51 mm

Vekt: 126 g

Indre diameter:

Diameter på lysåpning:

Spektralområde (overflatetype):

Innvendig overflate og overflatemateriale:

Ytre mål:

Vekt:

48 mm

9 mm

340 nm – 1050 nm (avhengig av spektrometer)

Aluminium / Bariumsulfat (BaSO4)

52 mm x 88 mm x 51 mm

126 g

For fulle spesifikasjoner: Klikk her

Andre integrerende kuler fra GL Optic

GL Opti Sphere 205
GL Opti Sphere 1500
GL Opti Sphere 500
GL Opti Sphere 2000
GL Opti Sphere 1100
GL Opti Sphere 3000