For generell Relux brukerstøtte, vennligst send en e-post til relux@lysteam.no, eller ring oss på telefonnummer +47 41 28 43 05!

Vi vil gjerne at du laster opp prosjektfilen (.rdf), og andre filer (bakgrunnsbilder, tegningsunderlag, 3d-modeller et.c.) tilhørende prosjektet som du har problemer med, slik at vi lettere kan få løst ditt problem:


Dersom du ønsker støtte til Relux’ programvareutvidelser, vil vi kun bistå kostnadsfritt dersom programvareutvidelsen er kjøpt hos Lysteam AS. For programvareutvidelser som er kjøpt direkte fra Relux, benytt denne lenken for brukerstøtte: http://relux.com/en/support.html

Lysteam AS er distributør for Relux programvare i de nordiske land:

RMD (Relux Membership Dealer)

Dersom du er eier av et firma som har produkter som ønskes tilgjengelige i Relux, vennligst ta kontakt. Da vil vi forsøke å finne en løsning som er tilpasset ditt firma og tilhørende produkter.

RLD (Relux License Dealer)

Relux programvare er i utgangspunktet gratis. Det er medlemsbedriftene som har produktene tilgjengelige i Relux’ database som betaler utvikling og vedlikehold av programmet.

Det finnes programvareutvidelser som gir økt funksjonalitet (ReluxTunnel og ReluxEnergyCH), samt tilleggsmoduler for integrering med ekstern programvare (ReluxCAD for AutoCAD og ReluxCAD for Revit).

Disse modulene kan normalt bestilles direkte i Relux’ nettbutikk:

http://relux.com/en/shop.html

Ønskes gratis programvarestøtte fra Lysteam AS, må programvareutvidelsene bestilles fra vår nettbutikk: https://www.lysteam.no/webshop

Ved behov for et større antall lisenser eller spørsmål knyttet til lisensiering og lisenstyper – kontakt oss!

RTC (Relux Training Center)

Lysteam AS er Nordens eneste sertifiserte opplæringssenter for Relux’ programvare.

Vi tilbyr opplæring i klasseromsformat, som webseminarer eller som kundespesifikke kurs.

Ta kontakt for nærmere informasjon om kundespesifikke kurs.

Du vil finne våre standardkurs samt annet opplæringsmateriell i vår nettbutikk: https://www.lysteam.no/webshop

 

Support

Klikk her