GL Opti Sphere 1100

os1100a-oocnc627yf2g2ba19wr0vd4gw4vt48hn32j1i0pgnc

1100mm integrerende kule for GL Spectis

Lysfluks for LED-moduler og -armaturer

GL Opti Sphere 1100 integrerende kule er utviklet for måling av lysfluks og strålingsfluks for mellomstore LED-armaturer og store LED-moduler, så vel som andre lyskilder i samsvar med anbefalingene fra CIE 127: 2007.
Den er den ideelle løsningen for voksende produsenter av LED-belysning som ikke har plass eller budsjett for en 2m eller 3m integrerende kule.

GL Opti Sphere 1100 er enkel å bruke og samsvarer med CIE S025, LM79 og andre internasjonale standarder.
Med et sideåpningssystem som gjør det enkelt å installere en rekke lyskilder, gir Opti Sphere 1100 deg full fleksibilitet i henhold til CIEs anbefalinger.

Som for alle GL Optics integrerende kuler GL Opti Sphere 1100 benyttes med ethvert av våre spektroradiometre og programvareverktøy for å levere målesystemet du trenger.

GLOPTIC_LOGO_BLACK_Cut

Tilbehør

Spectis1-ooapxtv4vx13hy96thlt3b7wicvl9t9alfvwgr0oso
Spectis1Touch-ooapvnuj4o2aqbeih1vrucwn7dk4ixnkmpqlms8d54
1tf-on8p1ct7i5rz52w568e6jkfj3s25hi6ytqqv5ho2o8
GL-OPTIC_SPECTIS-4_Newbubble-ooapgjlz7lda03d1r0ms8o8r9a2lq6mzjw0grknb7s
S5_Noshadow-on8pesw39u6n89cznjn1po9x17s6lmkqcapxazqbns
GL-OPTIC_SPECTIS6-oo7oaer7r5b6f03oz70xvfgbp17fxm9x7j01zrwbd4
GL-OPTIC_SPECTIS8-oo7oetlxu5cmx3oy7low2td835gh2gsk5d943jcs5k

Installer og mål
Som standard er denne kulen utstyrt med innfestingssystem som kan tilpasses til en rekke armaturtyper og LED-moduler. Standardholder installert i senter av kulen gjør det enkelt å montere forskjellige A-produkter og utføre profesjonelle lysmålinger. Ethvert av GL Optics spektroradiometere kan kobles til den integrerende kulen, og systemet detekteres automatisk av GL Optics Spectrosoft programvare. Monter produktet som skal måles og la programvaren gjøre resten.

Tilpasningsdyktig
Med et bredt spekter av spektrradiometere og tilbehør tilgjengelig for GL Opti Sphere 1100, kan du velge det beste instrumentene og funksjonene som passer ditt budsjett og dine tekniske krav.
Den kraftige programvaren GL Spectrosoft kan kombineres med programvareutvidelser for automatisering for å lage en helt nøkkelferdig teststasjon som alle kan bruke for å oppnå nøyaktige og repeterbare resultater.

Akselerer produktutvikling
Dette instrumentet kan enkelt installeres i et standard kontorlokale, slik at FoU-avdelinger og utviklere raskt og nøyaktig kan måle belysningskomponenter på stedet. Sending av lyskilder og komponenter til testing i laboratorium betyr lange ledetider, noe som bremser utviklingssyklusen. Når nye komponenter kommer inn eller nye moduler er produsert, kan ytelse og spesifikasjoner dokumenteres umiddelbart.

Ikke bare for laboratoriet
Denne fleksible, integrerende kulen kan enkelt tilpasses spesifikke behov og bli til en del av produksjonstesting eller en rask produksjonsstyringsenhet. Den kan bidra til å måle lyskilder, armaturer og moduler når de blir produsert. Større distribusjonsselskaper bruker dette for kvalitetstesting av kjøpte produkter før de slippes ut på markedet.

Ditt minilaboratorium
LED-retrofitmarkedet krever raske og pålitelige løsninger for testing og måling av små til mellomstore LED-produkter.
GL Opti Sphere 1100 er utviklet og produsert for å imøtekomme dette behovet, og leverer fullstendig optisk måling av LED retrofit / erstatningsprodukter med typiske sokler som E27, E14 GU10 og andre. Instrumentet er like godt egnet for bruk i et lyslaboratorium så vel som i FoU-avdelinger for umiddelbar evaluering av komponenter, prototyper og sluttprodukter.

GL Opti Sphere 1100 senker kostnadene for profesjonell lysmåling. En dedikert tekniker eller et stort mørkt laboratorium er ikke nødvendig. Sett opp systemet og begynn å forstå produktene dine i løpet av kort tid.
Det enkle oppsettet og driften sikrer at utviklerne får nøyaktige resultater selv med bare begrenset testerfaring. Brukerne av systemet setter pris på at man bare kan åpne kulen, installere produktet – og måle. Denne kulen er utstyrt med alt tilbehør og komponenter du trenger, og GL Optics Spectrosoft programvare vil hjelpe deg å gjøre det riktig.

LED-moduler, strips, lyskilder ++
Trenger du å gjøre mange forskjellige målinger og ikke har budsjett eller plass til en stor integrerende kule? GL Opti Sphere 1100 tilbyr en utmerket tilgang til laboratorietest- og måleplass for LED-moduler, lyskilder og komponenter som brukes til produksjon. Denne integrerende kulen kan kombineres med hvilket som helst av GL Optics spektroradiometre for nøyaktig fluks- og fargetesting. Nå kan du sjekke komponenter, diffusere, og kontrollere påvirkningen fra nye elektroniske drivere samt produsere rapporter umiddelbart og ofte. Få fotometriske resultater for prototyper, bekreft egenskaper og ytelse for lysdioder og komponenter fra leverandørene dine og få produktkvaliteten din under kontroll!

Fleksibel og utvidbar
Velg mellom en rekke spektrometre, bruk SMA fiberoptikk eller direkte tilkoblinger samt mål 2π eller 4π. Dette er bare noen få av maskinvarealternativene som er tilgjengelige. Du kan også utvide mulighetene ytterligere med et av de kraftige programvareanalyse- og automatiseringsverktøyene fra GL Optic.

Pålitelig lysmåling
Alle GL Optics integrerende kuler leveres med spektral kalibrering når de kjøpes med et av GL OPtics spektroradiometere. Kulens innside er belagt med bariumsulfat (BaSO4) som sikrer høye refleksjonsegenskaper opp til 97%. Alle GL Optics integrerende kuler er universelle og kan brukes med ethvert GL Spectis-serie spektrometer med et tilpasset adapter – montert direkte på kulen eller via en SMA fiberoptisk kabel.

Sideåpning
Kulens størrelse og en nøyaktig designet 168 mm sideåpning gjør det enkelt å installere en rekke forskjellige typer produkter som skal måles. Ved å benytte forskjellige tilgjengelige adaptere/holdere sikres full målefleksibilitet.

Samsvar med CIE
Måling av LED kan utføres i samsvar med CIE 127: 2007 og CIE S 025 / E: 2015. Opti Sphere 205 oppfyller også andre globale standarder samt alle amerikanske IES LM og europeiske EN krav til profesjonell måleinstrumenter for LED.

Høy ytelse og lav vekt
Kulen er laget av et komposittmateriale som garanterer lang levetid og lav vekt.
Tilleggsadaptere for temperaturkontrollere eller andre typer prober er tilgjengelig på forespørsel.

Automatisk korreksjon av selvabsorbsjon
Den integrerte LED-lyskilden styres automatisk av programvaren GL Spectrosoft.
Dette muliggjøre raske korreksjoner og gir optimale resultater.

Integrerende måleresultater
– Total lyfluks [lm]
– Strålingsfluks [W/nm]
– Total fotonfluks
– PBAR (aktiv fotobiologisk stråling)
+++

Kolorimetriske måleresultater
– Korrelert fargetemperatur – CCT og Duv
– Fargegjengivelsesindekser – Ra, CRI, R1-R14, TM-30
– Fidelity index Rf
– MacAdam Ellipser
– Binning
– Fargekoordinater

Valgfrie måleresultater *
– Virkningsgrad [lm/w]
– Virkningsfaktor
– Temperatur (Tp, Ta etc.)

* krever tilleggsutstyr, vennligst ta kontakt her

Spesifikasjoner

Indre diameter: 1100 mm

Diameter på lysåpning: 168 mm

Spektralområde (overflatetype): 340 nm – 1700 nm (avhengig av spektrometer)

Innvendig overflate og overflatemateriale: Kompositt / Bariumsulfat (BaSO4)

Tilleggslyskilde: Hvit LED

Ytre mål: 1260 mm x 1800 mm x 1220 mm

Vekt: 60 kg