ReluxSupport

Relux Brukerstøtte

For generell Relux brukerstøtte, send en e-post til relux@lysteam.no
eller ring oss på telefonnummer +47 91 87 32 56

Vi vil gjerne at du laster opp prosjektfilen (.rdf), og andre filer
(bakgrunnsbilder, tegningsunderlag, 3d-modeller et.c.) tilhørende prosjektet du har problemer med,
slik at vi lettere kan få løst ditt problem.

Dersom du ønsker støtte til Relux’ programvareutvidelser, vil vi kun bistå kostnadsfritt dersom programvareutvidelsen er kjøpt hos Lysteam AS.

For programvareutvidelser som er kjøpt direkte fra Relux, benytt denne lenken for brukerstøtte: http://relux.com/en/support.html

Lysteam AS er distributør for Relux programvare i norden:

RMD (Relux Membership Dealer)
Dersom du er eier av et firma med produkter som ønskes tilgjengelige i Relux, vennligst ta kontakt med oss og vi vil forsøke å finne en løsning som er tilpasset ditt firma og produkter.

RLD (Relux License Dealer)
Relux programvare er i utgangspunktet gratis. Det er medlemsbedriftene med sine produkter tilgjengelige i Relux’ database som betaler utvikling og vedlikehold av programmet.

Det finnes programvareutvidelser som gir økt funksjonalitet (ReluxTunnel og ReluxEnergyCH) samt tilleggsmoduler for integrering med ekstern programvare (ReluxCAD for AutoCAD og ReluxCAD for Revit). Disse modulene kan normalt bestilles direkte i Relux’ nettbutikk og betales direkte med kredittkort.
Hvis man ønsker faktura, må lisensene bestilles hos Lysteam AS. Ta kontakt med oss ved behov for et større antall lisenser eller spørsmål knyttet til lisensiering og lisenstyper.

RTC (Relux Training Center)
Lysteam AS er Nordens eneste sertifiserte opplæringssenter for Relux’ programvare.
Vi tilbyr både standard- og kundespesifikke kurs, enten som fysisk kurs i klasserom eller som nettkurs.