GL Opti Sphere 500

os500a-oocn82hk5fgffj8e7mylhwd3mn36jr7s6s3t5ks9s8

500mm integrerende kule for GL Spectis

Kompakt integrerende system

 

GL Opti Sphere 500 er designet med tanke på belysningsprodusenter i segmentet for LED retrofit, hvor man trenger en  rask og pålitelig løsning for å teste og måle mellomstore lamper og LED-moduler. GL Opti Sphere 500 er et utmerket valg for enhver LED-armaturprodusent som er interessert i å øke produktkvaliteten. Denne integrerende kulen med 500mm diameter genererer umiddelbare målinger av lysfluks, fargetemperatur, virkningsgrad samt mange andre viktige lystekniske egenskaper.
Med sine små dimensjoner er GL Opti Sphere 500 et perfekt instrument som gir laboratorienøyaktighet, uten behov for et dedikert laboratorium eller en stab av svært dyktig teknikere. Dette kalibrerte systemet er i samsvar med CIEs globale standarder og alle amerikanske og europeiske krav til profesjonell måling av LED-armaturer og -komponenter.
Man kan velge mellom en rekke av GL Optics spektrometere våre for å lage et brukervennlig system for nøyaktige målinger av spektrale og radiometriske parametere.

Kompakt integrerende suystem

GLOPTIC_LOGO_BLACK_Cut

Tilbehør

Spectis1-ooapxtv4vx13hy96thlt3b7wicvl9t9alfvwgr0oso
Spectis1Touch-ooapvnuj4o2aqbeih1vrucwn7dk4ixnkmpqlms8d54
1tf-on8p1ct7i5rz52w568e6jkfj3s25hi6ytqqv5ho2o8
GL-OPTIC_SPECTIS-4_Newbubble-ooapgjlz7lda03d1r0ms8o8r9a2lq6mzjw0grknb7s
S5_Noshadow-on8pesw39u6n89cznjn1po9x17s6lmkqcapxazqbns
GL-OPTIC_SPECTIS6-oo7oaer7r5b6f03oz70xvfgbp17fxm9x7j01zrwbd4
GL-OPTIC_SPECTIS8-oo7oetlxu5cmx3oy7low2td835gh2gsk5d943jcs5k

Installer og mål
Som standard er denne kulen utstyrt med de mest populære lampeholderne. Standardholder installert i senter av kulen gjør det enkelt å montere forskjellige produkter og utføre profesjonelle lysmålinger. Et valgfritt mekanisk montasjebrett kan leveres slik at det er enkelt å montere forskjellige LED-armaturer eller andre mindre armaturer.

Akselerer produktutvikling
Dette instrumentet kan enkelt installeres i et standard kontorlokale, slik at FoU-avdelinger og utviklere raskt og nøyaktig kan måle belysningskomponenter på stedet. Sending av lyskilder og komponenter til testing i laboratorium betyr lange ledetider, noe som bremser utviklingssyklusen. Når nye komponenter kommer inn eller nye moduler er produsert, kan ytelse og spesifikasjoner dokumenteres umiddelbart.

Ikke bare for laboratoriet
Denne fleksible, integrerende kulen kan enkelt tilpasses spesifikke behov og bli til en del av produksjonstesting eller en rask produksjonsstyringsenhet. Den kan bidra til å måle lyskilder, armaturer og moduler når de blir produsert. Større distribusjonsselskaper bruker dette for kvalitetstesting av kjøpte produkter før de slippes ut på markedet.

Ditt minilaboratorium
LED-retrofitmarkedet krever raske og pålitelige løsninger for testing og måling av små til mellomstore LED-produkter.
GL Opti Sphere 500 er utviklet og produsert for å imøtekomme dette behovet, og leverer fullstendig optisk måling av LED retrofit / erstatningsprodukter med typiske sokler som E27, E14 GU10 og andre. Instrumentet er like godt egnet for bruk i et lyslaboratorium så vel som i FoU-avdelinger for umiddelbar evaluering av komponenter, prototyper og sluttprodukter.

GL Opti Sphere 500 senker kostnadene for profesjonell lysmåling. En dedikert tekniker eller et stort mørkt laboratorium er ikke nødvendig. Sett opp systemet og begynn å forstå produktene dine i løpet av kort tid.
Det enkle oppsettet og driften sikrer at utviklerne får nøyaktige resultater selv med bare begrenset testerfaring. Brukerne av systemet setter pris på at man bare kan åpne kulen, installere produktet – og måle. Denne kulen er utstyrt med alt tilbehør og komponenter du trenger, og GL Optics Spectrosoft programvare vil hjelpe deg å gjøre det riktig.

LED-moduler, strips, lyskilder ++
Trenger du å gjøre mange forskjellige målinger og ikke har budsjett eller plass til en stor integrerende kule? GL Opti Sphere 500 tilbyr en utmerket tilgang til laboratorietest- og måleplass for LED-moduler, lyskilder og komponenter som brukes til produksjon. Denne integrerende kulen kan kombineres med hvilket som helst av GL Optics spektroradiometre for nøyaktig fluks- og fargetesting. Nå kan du sjekke komponenter, diffusere, og kontrollere påvirkningen fra nye elektroniske drivere samt produsere rapporter umiddelbart og ofte. Få fotometriske resultater for prototyper, bekreft egenskaper og ytelse for lysdioder og komponenter fra leverandørene dine og få produktkvaliteten din under kontroll!

Fleksibel og utvidbar
Velg mellom en rekke spektrometre, bruk SMA fiberoptikk eller direkte tilkoblinger samt mål 2π eller 4π. Dette er bare noen få av maskinvarealternativene som er tilgjengelige. Du kan også utvide mulighetene ytterligere med et av de kraftige programvareanalyse- og automatiseringsverktøyene fra GL Optic.

Pålitelig lysmåling
Alle GL Optics integrerende kuler leveres med spektral kalibrering når de kjøpes med et av GL OPtics spektroradiometere. Kulens innside er belagt med bariumsulfat (BaSO4) som sikrer høye refleksjonsegenskaper opp til 97%. Alle GL Optics integrerende kuler er universelle og kan brukes med ethvert GL Spectis-serie spektrometer med et tilpasset adapter – montert direkte på kulen eller via en SMA fiberoptisk kabel.

Nøyaktig designet lysåpning
Kulens port er utstyrt med en nøyaktig designet 80 mm åpning som kan brukes til måling av 2π armaturer/lyskilder, samt et montasjepunkt i senter for 4π målinger.
Tilleggsadaptere for temperaturkontrollere eller andre typer prober er tilgjengelig på forespørsel.

Samsvar med CIE
Måling av LED kan utføres i samsvar med CIE 127: 2007 og CIE S 025 / E: 2015. Opti Sphere 205 oppfyller også andre globale standarder samt alle amerikanske IES LM og europeiske EN krav til profesjonell måleinstrumenter for LED.

Automatisk korreksjon av selvabsorbsjon
Den integrerte LED-lyskilden styres automatisk av programvaren GL Spectrosoft.
Dette muliggjøre raske korreksjoner og gir optimale resultater.

Integrerende måleresultater
– Total lyfluks [lm]
– Strålingsfluks [W/nm]
– Total fotonfluks
– PBAR (aktiv fotobiologisk stråling)
+++

Kolorimetriske måleresultater
– Korrelert fargetemperatur – CCT og Duv
– Fargegjengivelsesindekser – Ra, CRI, R1-R14, TM-30
– Fidelity index Rf
– MacAdam Ellipser
– Binning
– Fargekoordinater

Valgfrie måleresultater *
– Virkningsgrad [lm/w]
– Virkningsfaktor
– Temperatur (Tp, Ta etc.)

* krever tilleggsutstyr, vennligst ta kontakt her

Spesifikasjoner

Indre diameter: 500 mm

Diameter på lysåpning: 80 mm

Spektralområde (overflatetype): 340 nm – 1700 nm (avhengig av spektrometer)

Innvendig overflate og overflatemateriale: Aluminium / Bariumsulfat (BaSO4)

Tilleggslyskilde: Hvit LED

Ytre mål: 620 mm x 760 mm x 590 mm

Vekt: 17,5 kg